Lingerie

Een beha die perfect zit, krikt je zelfvertrouwen op en steunt je door dik en dun. Maar hoe kies je het juiste model? Waar moet je op letten, wat zijn de trends en hoe verzorg je jouw setje het beste?

Voor elk type vrouw is er lingerie die haar op het lijf geschreven staat. Daar weten wij bij Pink Lingerie alles van. Laat je daarom gerust adviseren door een van onze dames. Zij weten precies welke merken, maten en modellen het beste bij jou passen.

Persoonlijk

Nog nooit was lingerie kiezen zo persoonlijk. En nog nooit was er zoveel keuze. Wij helpen je graag om jouw eigen stijl te accentueren en te zorgen dat jij met het perfecte model de deur uit loopt. Zodat jij je altijd van je mooiste kant kunt laten zien.

Bij Pink Lingerie kun je terecht voor een diversiteit aan merken. Van jeugdige merken als Calvin Klein, Passionata en Boobs & Bloomers  tot luxere damesmerken zoals onder anderen Chantelle, Marie-Jo, Prima Donna en Simone Perele. Een aparte lijn vormt de sport- en zwangerschapslingerie van Anita en Triumph, de twee bekendste merken op dit gebied.

Naar online winkelen

Marie Jo

Verleidelijk mooi.

Contact

Heeft u liever persoonlijk contact?

Bel ons, of kom langs in onze winkel! 

073-6128774

contact pagina
 

Simone Perele

Nieuw in ons assortiment. 

of