Ondermode

Niets moet zo comfortabel en functioneel zijn als ondermode. Vaak zie je het niet en toch moet het goed en lekker zitten. Het vormt de schil tussen het lichaam en je kleding. Maar ook zorgt de juiste ondermode voor een mooier vallende of zittende outfit. Bij Pink Lingerie gaan wij graag samen met jou opzoek naar wat voor jou het meest comfortabel zit en het beste past bij jouw figuur. 

Doormiddel van ons ruime assortiment aan ondergoed zoals een string, slip of boxer maar ook aan hemdjes, T-shirts,  shapewear en body's kan vrijwel elke postuur bij ons terecht voor een goed advies. 

Onze merken
Voor elke gelegenheid is er een passend aanbod. Met kwaliteitsmerken zoals Sloggi, Ten Cate, Mey, Nina von C, Felina en Maidenform vind je altijd wat je zoekt voor een betaalbare prijs. 

Het hele jaar door hebben wij van diverse merken de basiscollectie van o.a. katoenen hemdjes en slips voldoende op voorraad. 

Naar online winkelen

Ten Cate

Hemden en slips van Ten cate zijn ook verkrijgbaar in 3 Packs. De 3-packs zijn het hele jaar door 2+1 gratis. (Alleen de basiscollectie) 

Contact

Heeft u liever persoonlijk contact?

Bel ons, of kom langs in onze winkel! 

073-6128774

contact pagina
 

Sloggi Actie

De eerst volgende sloggi actie begint weer vanaf 12-06-2017. U kunt uw bestelling nu alvast aan ons doorgeven, dan weet u zeker dat u hem niet mist!

 

 

of