Menu
Chantelle bh hedona 2031 ivoor
Chantelle bh hedona 2031 ivoor
Chantelle bh hedona 2031 ivoor
Chantelle bh hedona 2031 ivoor
Chantelle bh hedona 2031 huid
Chantelle bh hedona 2031 zwart
Chantelle Advies van Agnes

Hedona Beugel BH

€ 64,95 *kies eerst uw maat & kleur

Deze Chantelle uit de serie Hedona is een niet-voorgevormde beugel-bh. De cups van deze Hedona bh van Chantelle zijn zeer glad, hierdoor is de Hedona bh van Chantelle zeer goed te dragen onder gladde en/of aangesloten kleding. De hals loopt in een V, dit betekend dat de borsten stevig door de cups worden omhuld en dit creëert een uiterst subtiel decolleté.

De Hedona bh van Chantelle bevat verstelbare schouderbandjes met een luxe borduursel die vanaf boven de cup doorloopt naar de bandjes. Tussen de cups is hetzelfde borduurwerk aangebracht. Als finishing touch is er een strikje bevestigd tussen de cups. De Hedona van Chantelle is een super comfortabele klassieke bh.

2031 

Huid
Zwart
Ivoor
*kies eerst uw maat & kleur
Levering: tussen 5 tot 10 werkdagen
Over dit product

Bent u op zoek naar een basis bh van Chantelle?

Dan is deze bh van Chantelle uit de serie Hedona wellicht geschikt voor u. Een fijne, stevige basis bh kan in een lingerielade zeker niet ontbreken. Deze Hedona van Chantelle is een bh die zeer comfortabel is en optimale ondersteuning biedt. Doordat deze bh gladde cups bevat is deze gemakkelijk te dragen onder allerlei verschillende kledingstukken.

Voordelen van de Hedona bh van Chantelle:

  • Gladde cups
  • Niet-voorgevormd
  • Fijne T-shirt bh
Persoonlijk advies?
Neem contact op voor een persoonlijke afspraak,
in onze winkel of bij u thuis!
Welkom...
Je bent van harte welkom in onze winkel in de Vughterstraat in Den Bosch. Je mag ons natuurlijk ook bellen voor advies of om een persoonlijke afspraak te maken.
Adres Vughterstraat 25
5211 EW 's Hertogenbosch
Telefoon 073-6128774
Stel uw vraag via Social Media: naar Instagram naar Facebook
of