Menu
Toon zoekfilters

Chantelle

Chantelle is wereldwijd een zeer geliefd lingeriemerk. De lingerie van Chantelle heeft een perfecte pasvorm met Franse elegantie en allure. Al meer dan 100 jaar kunnen we genieten van deze comfortabele lingerie waarin we ons op en top vrouw in kunnen voelen. We voelen ons niet alleen op en top vrouw, want, vraag maar aan je partner, we zien er ook echt prachtig vrouwelijk uit als we zo’n mooi setje aan hebben. De lingerie van Chantelle is namelijk niet alleen erg comfortabel, maar heeft ook een chique, romantische, sexy, verleidelijke uitstraling.

Aan het einde van de 19e eeuw begon Chantelle met het maken van korsetten van elastische stoffen. Van begin af aan was men al zeer positief over het merk en al snel werd het een van de meest geliefde lingeriemerken van Frankrijk en al snel werd Chantelle wereldwijd gedragen. Chantelle weet zichzelf iedere nieuwe collectie weer te overtreffen met nieuwe modelletjes, prachtige kantjes en luxe uitstralingen.

Chantelle produceert echte kwaliteitslingerie met verleidelijke elegantie. De perfecte pasvormen en fijne materialen zorgen ervoor dat de lingerie heerlijk zit, zodat je vol comfort de dag door kan komen zonder last te hebben van je bh. Zo’n fijne bh van Chantelle is echt geen overbodige luxe, je hebt juist wel een beetje luxe verdiend! Chantelle is zeer aangenaam voor je lichaam en is tegelijkertijd ontzettend aantrekkelijk en elegant.

Lingerielijnen bestaan uit bij elkaar passende bh’s en slips in verschillende maten, modellen en kleuren. Wil jij een fijne basic set of haal jij alles uit de kast en ga je voor een verleidelijke, romantische set met transparante materialen en luxe kant? Lingerie van Chantelle laat jouw natuurlijke schoonheid helemaal naar voren komen en geeft je iedere dag opnieuw een boost van zelfvertrouwen. Dat voelt goed of niet?!

Wil jij je ook iedere dag op en top vrouw voelen in een luxe setje van het merk Chantelle? Kom dan gauw eens bij ons langs in de winkel of neem een kijkje op onze webshop.

of