Menu
Cyell Beach essentails fire red bikinibroekje
Cyell Beach essentails fire red bikinibroekje
Cyell Beach essentails fire red bikinibroekje
Cyell Beach essentails fire red bikinibroekje
Cyell Beachwear Advies van Agnes

Beach Ess. Bikinibroekje

34,95 € 27,96 *kies eerst uw maat & kleur

Dit Beach ess. Bikinibroekje van Cyell is een broekje dat op de heupen valt. Het bikinibroekje heeft een iets hogere beenuitsnijding. Dit zorgt ervoor dat uw benen net iets langer lijken. Dit is niet alleen sexy, maar ook erg comfortabel, want u hoeft zich nu geen zorgen te maken over een knellend gevoel bij uw bovenbenen!

Het bikinibroekje is prachtig rood van kleur en is voorzien van een geplooide voorband. Dit zorgt voor een afslankend effect. Ook zit er in deze voorband nog een extra detail die dit broekje toch net iets extra’s geeft. U zult niet onopgemerkt over het strand lopen in dit broekje, want het is een echte eyecatcher!

Artikelnummer: 820209-427

LET OP: Dit Cyell bikinibroekje kan alleen besteld worden in combinatie met de bijpassende bikinitop. Bestellingen waarin de artikelen los worden besteld zullen helaas automatisch worden geannuleerd. 

Rood
*kies eerst uw maat & kleur
Levering: tussen 5 tot 10 werkdagen
Over dit product

Bent u op zoek naar een bikinibroekje van Cyell?

Dan is dit Beach ess. Bikinibroekje wellicht geschikt voor u. Een prachtig effenrood bikinibroekje met een paar hele mooie details. Kijk eens naar de mooie geplooide voorband met die prachtige kraal. Combineer dit bikinibroekje met de bijpassende bikinitop en u heeft een prachtige set waar u nog jarenlang plezier van zult hebben!

Voordelen van het bikinibroekje van Cyell:

  • Hoge beenuitsnijding
  • Zeer comfortabel
  • Warm rood
Persoonlijk advies?
Neem contact op voor een persoonlijke afspraak,
in onze winkel of bij u thuis!
Welkom...
Je bent van harte welkom in onze winkel in de Vughterstraat in Den Bosch. Je mag ons natuurlijk ook bellen voor advies of om een persoonlijke afspraak te maken.
Adres Vughterstraat 25
5211 EW 's Hertogenbosch
Telefoon 073-6128774
Stel uw vraag via Social Media: naar Instagram naar Facebook
of