Menu
Toon zoekfilters

Wist u dat wij ook aan huis bezoeken? Wij houden van een persoonlijke aanpak!

Agnes, Pink Lingerie

Manouxx

Het is weer zo ver. De zomer staat weer voor de deur hebben de nieuwe collecties aan badmode weer in de winkel hangen. Het liefst wil je direct naar de winkels sprinten om het leukste setje mee naar huis te nemen, maar het is soms zo moeilijk om iets te vinden wat echt goed past…

Herken je je hierin? Dan moet je deze keer toch echt even bij ons langs in de winkel. Wij hebben namelijk prachtige badkledingmerken hangen en we willen je graag helpen bij het vinden dat iets dat echt bij jou past. Zo hebben we bijvoorbeeld het prachtige merk Manouxx in onze winkel. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn goede pasvormen voor iedere vrouw. Ja, je leest het goed, voor íedere vrouw! Of je nou maatje 36 draagt of maatje 46, Manouxx heeft een perfect-passende set voor jou gemaakt dat jouw figuur het best laat uitkomen.

Het is altijd weer even een grote stap om na een winter vol dikke truien en vesten de zomer in te gaan waarin het weer tijd wordt voor de badkleding. Manouxx begrijpt heel goed dat het juist bij badkleding heel belangrijk is dat de pasvorm perfect is en dat je je zelfverzekerd kunt voelen in jouw badpak of bikini.

Manouxx heeft ieder seizoen weer hippe printjes. Ga jij graag voor felle kleurtjes of toch liever voor een basic marine print? Manouxx heeft altijd een brede collectie en voor ieder wat wils. De bikini setjes van Manouxx zitten heerlijk comfortabel! Naast de goede pasvorm en ultiem draagcomfort, is de badkleding van Manouxx ook zeer betaalbaar. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?!

Wil jij deze zomer ook schitteren in een van de prachtige zomeritems van Manouxx? Kom dan snel eens bij ons langs in de winkel en pas een paar mooie setjes aan of neem een kijkje op onze webshop.

of