Menu

Marie- Jo L`Aventure

Welkom in de wondere wereld van Marie Jo L’Aventure…

De lingerie van Marie Jo L’Aventure is geschikt voor elk moment van de dag en is zeer comfortabel dankzij haar gladde stoffen. Echt prachtige lingerie dankzij haar stijlvolle ontwerpen. Modieus én praktisch!

Marie Jo L’Aventure staat bekend om haar stoere, basic en hippe modelletjes en is herkenbaar aan haar simpele maar zeer stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Deze ontwerpen zijn afgewerkt met een verfijnd detail in iedere serie. De lingerie van Marie Jo L’Aventure is heerlijk comfortabel en is daarom ook geschikt voor ieder moment van de dag. Dit komt met name door de zeer goede pasvorm van de producten.

Marie Jo L’Aventure is alles wat een vrouw zoekt in lingerie: topkwaliteit én modieuze designs voor zowel overdag als ’s avonds. De Marie Jo L’Aventure klant is een vrouw die waarde hecht aan mode én comfort.

De collectie van Marie Jo L’Aventure bestaat uit bh’s, slips en body’s. De Tom is verreweg een van de meest bekende modellen van Marie Jo L’Aventure. Deze is herkenbaar aan het schouderbandje met de bolletjes. Dit setje is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Naast Marie Jo L’Aventure is er ook nog de romantische lijn van Marie Jo. Deze lingerie heeft een mooie luxe uitstraling en is verfijnd met prachtige details en luxe kant. Ook deze lijn heeft een uitstekende pasvorm en zit daardoor heerlijk comfortabel. Als kers op de taart is er vanaf de zomer 2018 nóg een nieuwe lijn uit van Marie Jo, namelijk de Swimcollectie. Deze collectie zal bestaan uit prachtige modieuze badkleding met leuke kleurtjes, zomerse printjes en prachtige details.

Kom dan ook snel eens bij ons langs in de winkel om de collecties van Marie Jo te bewonderen! Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, kijk dan snel eventjes online!

of