Menu
Toon zoekfilters

Simone Perele

De lingerie van Simone Pérèle staat voor luxe, elegantie, vrouwelijkheid, stijvol en comfort.

Simone Pérèle wil jouw lichaam mooi maken, maar dat is niet het uiteindelijke doel. Het is het begin van jouw eigen zelfverzekerdheid. Omarm je lichaam en voel je op en top vrouw, samen met Simone Pérèle. Bekijk jezelf eens in de spiegel en zie hoe mooi je bent. Zoals Simone Pérèle zelf zou zeggen; laat je van je beste kant zien en heb plezier! Dát is het doel van Simone Pérèle.

De elegante lingeriecollectie van Simone Pérèle wordt vakkundig samengesteld door ontwerpers met een bijzonder oog voor details. De lingerie ziet er dan ook prachtig uit met luxe kant dat vrouwelijke elegantie uitstraalt. Simone Pérèle vindt het belangrijk dat er voor ieder lichaamstype een setje is en gaat dan ook aandachtig aan de slag om ervoor te zorgen dat iedere vrouw zich mooi kan voelen in haar lingerie. Voor grote maten heeft Simone Pérèle een speciale lijn die begint bij maatje 44. Op deze manier zorgt Simone Pérèle ervoor dat jouw lichaam er op z’n mooist uit komt te zien en dat je je echt zelfverzekerd en sexy kunt voelen.

Comfort heeft er nog nooit zó mooi uitgezien! Ieder item van Simone Pérèle sluit zich als een tweede huid om jouw lichaam. Het zit zo lekker dat je je lingerie niet eens voelt zitten. Let er wel op dat dit alleen het geval is als je de goede maat draagt. Heb jij een maatje te klein aangetrokken, dan zal je net als bij ieder ander merk ongemakken ervaren, zoals snijdende bandjes en een zere nek. Wil jij zeker zijn van een optimaal draagcomfort? Dan is het een goed idee om hulp te vragen van een van onze vakdeskundigen.

Wil jij je ook zelfverzekerd, vrouwelijk, elegant, sexy en stijlvol voelen in jouw lingerie? Kom de collectie van Simone Pérèle dan bij ons in de winkel bewonderen of neem een kijkje op onze webshop.

of