Menu
Sport bh the sweater van prima donna sport 6000110
Sport bh the sweater van prima donna sport 6000110
Sport bh the sweater van prima donna sport 6000110
Sport bh the sweater van prima donna sport 6000110
Sport bh the sweater van prima donna sport 6000110
Prima Donna Sport Advies van Agnes

The Sweater Sport BH met beugel

€ 86,95 *kies eerst uw maat & kleur

Deze geweldige bh van Prima Donna Sport uit de 'The Sweater' serie is een beugel- sport bh. Deze sport bh heeft de stevigheid die u van Prima Donna gewend bent. De stof van de bh is geblokkeerd wat ervoor zorgt dat de stof minder mee beweegt met de buste, wat extra stevigheid geeft tijdens het sporten. 

Dit model uit de The Sweater serie van Prima Donna Sport is niet voorgevormd maar bevat wel een beugel. De bandjes van deze The Sweater sport bh van Prima Donna Sport kunnen recht over de schouder gedragen worden maar tevens ook gekruist worden op de rug. Deze Cosmic Grey kleur is modern en tijdloos en door het gele accent geeft het de bh een sportieve twist.

Combineer de Sport bh met de sport kleding van Prima Donna Sport uit de The Workout serie.

6000110

Grijs
*kies eerst uw maat & kleur
Levering: tussen 5 tot 10 werkdagen
Over dit product

Bent u op zoek naar een zeer stevige sport bh van Prima Donna?

Dan is deze sport bh van Prima Donna Sport uit de serie The Sweater wellicht geschikt voor u. Een goede sport bh is onmisbaar voor tijdens het sporten. Een goede ondersteuning van de borsten tijdens sportieve activiteiten is belangrijk voor uw houding en comfort. Prima Donna staat met haar lingerie- en badkleding bekend om super stevig, zeer geschikt in grote cup maten en optimaal comfort. Dit gaan zij nu ook waarmaken met de nieuwe sport lijn.

Voordelen van de The Sweater sport bh van Prima Donna Sport:

  •  Super stevige ondersteuning
  •  Bevat beugels
  •  Multifunctionele schouderbandjes
  •  Niet voorgevormd
Persoonlijk advies?
Neem contact op voor een persoonlijke afspraak,
in onze winkel of bij u thuis!
Welkom...
Je bent van harte welkom in onze winkel in de Vughterstraat in Den Bosch. Je mag ons natuurlijk ook bellen voor advies of om een persoonlijke afspraak te maken.
Adres Vughterstraat 25
5211 EW 's Hertogenbosch
Telefoon 073-6128774
Stel uw vraag via Social Media: naar Instagram naar Facebook
Over het merk:
Prima Donna Sport

Prima Donna Sport is de nieuwste lijn van Prima Donna. Ze zijn bekend geworden met de lingerie van Prima Donna speciaal voor de grotere cupmaten. Enkele jaren geleden hebben zij Prima Donna Swim geïntroduceerd, wat wereldwijd een groot succes is.  

Prima Donna Sport staat voor kwaliteit, een stukje mode maar vooral draagcomfort en stevigheid. Prima Donna Sport is zeer geschikt voor zowel de jongere meiden als de volwassen dames. De bh’s van Prima Donna Sport zijn super stevig  en zijn er in zowel voorgevormde als niet-voorgevormde cups.

Wilt u liever een kijkje nemen naar onze producten van Prima Donna Sport? U bent van harte welkom in onze winkel Pink Lingerie in Den Bosch. 

of