Menu
Toon zoekfilters

Wist u dat wij ook aan huis bezoeken? Wij houden van een persoonlijke aanpak!

Agnes, Pink Lingerie

Bikini's

Bikini’s

Of je nou je vakantie doorbrengt aan de Spaanse playa’s of aan de Hollandse kust, er goed uit zien in je bikini op het strand is echt een absolute must. Tegenwoordig zijn er een tal van verschillende soorten dames bikini’s. Zo heb je de bekende Triangelbikini’s, halterbikini’s, bandeaubikini’s voor als je zonlijnen wil voorkomen en push-up bikini’s voor als je net even wat meer boezem wil creëren. De brazilian bikini’s zijn steeds meer up-comming in Nederland. Zoals de naam al zegt draagt het merendeel van de vrouwen in Brazilië dit mini badmodestuk en ook in Nederland wordt het steeds meer door de jongere dames gedragen. In tegenstelling tot dit minibroekje wordt ook de High waist bikini steeds meer een trend.

Naast het feit dat je er op het strand natuurlijk super goed uit wil zien, is het voor veel dames ook belangrijk dat de bikini comfortabel zit.  Tegenwoordig zijn de meeste bikini’s te mixen en te matchen. Dat wil zeggen dat je het bovenstukje en het bikinibroekje (zo kan je daar naar linken) los met elkaar kan combineren. Zo kan je een wat kleiner topje bijvoorbeeld combineren met een wat hogere slip of net andersom.

Bikini’s voor grote cupmaten

Voor dames die opzoek zijn naar een grotere cup-maat, hebben wij bij Pink Lingerie volop keuze. Een zeer geschikt merk hiervoor is bijvoorbeeld Prima Donna Swim. U kent dit merk wellicht ook van ‘die geweldige bh’s, die zo heerlijk zitten’. Deze bikinitops zitten dus net zo! Super goede ondersteuning én zeer comfortabel. Ook bij dit merk kun je zelf kiezen wat voor soort broekje het beste bij jou past.

Naast Prima Donna Swim hebben we ook van Calvin Klein, Seafolly, Manouxx, Cyell en Banana Moon een gevarieerd aanbod aan bikini’s voor zowel jongere dames als oudere dames. Wij doen ieder seizoen weer heel erg ons best om de leukste bikini’s voor jullie uit te zoeken.

Wil je graag weten hoe je jouw bikini het langste mooi houdt? Bekijk dan even het kopje ‘wastips’ op onze website. Zo weet je precies wat je kan doen om jouw badkleding zo lang mogelijk mooi te houden.

of