Menu

Triangel bikini

Op zoek naar een echte klassieke bikini? Dan ben je zonder twijfel op zoek naar een mooie triangel bikini. De triangel bikini is een van de meest gedragen bikini’s en is nog altijd ontzettend populair.

Triangel bikini’s in verschillende soorten en modellen

De naam zegt het al; een triangel bikini is triangelvormige bikini (nee echt?!). Met deze bikini worden je borsten bedekt door driehoekige cups die vastzitten aan de touwtjes die je op je rug en in je nek vaststrikt. Een échte zomerse look met een sexy en jeugdige uitstraling. Triangel bikini’s zijn er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en printjes. Tegenwoordig zijn voorgevormde tops heel populair, omdat deze tops je borsten een mooie ronde vorm geven en stiekem ook omdat niemand dan kan zien wanneer ‘je het koud hebt’. Toch zien we ook veel dames vertrekken met een mooie niet-voorgevormde top. Heel vrouwelijk en natuurlijk. Met de triangel bikini kunt u alle kanten op!

Een triangel bikini is vooral geschikt voor dames met een kleinere tot middelgrote cup-maat. Dit komt vooral doordat deze tops meestal niet zijn voorzien van beugels en weinig ondersteuning bieden. Voor grotere cup-maten hebben wij mooie beugelbikini’s of een comfortabele voorgevormde bikinitop.

Voor welke triangel bikini kies jij?

Ga jij lekker liggen zonnebaden deze vakantie? Een mooie zongebruinde huid staat prachtige bij een felgekleurde bikini, maar de basiskleurtjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in je badkledinglade. Mooie zwarte of donkerblauwe tinten met misschien leuke details of een subtiel printje om je look een romantische touch te geven. Voel je lekker zelfverzekerd en sexy met een prachtige uitdagende triangel bikini.

Bij Pink Lingerie hebben we een veelzijdig aanbod triangel bikini’s in allerlei leuke kleurtjes en printjes. Kom gerust een keertje langs om een kijkje te nemen en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment dat we voor jou hebben samengesteld!

of