Menu
Toon zoekfilters

Marie- Jo

Het merk Marie Jo bestaat al vanaf 1981. Marie Jo staat bekend om haar verfijnde en luxueuze lingerie met een zeer goede pasvorm. De lingerie van Marie Jo is geschikt voor elk moment van de dag en heeft zowel draagbare dagelijkse lingerie als luxueuze lingerie. Topkwaliteit én modieuze designs; wat wil een vrouw nog meer?!

Marie Jo is herkenbaar aan haar stijlvolle en tijdloze ontwerpen met een romantische touch. De setjes zijn afgewerkt met prachtige details en er wordt veel gebruik gemaakt van luxe kant. De bh’s zijn uitgevoerd in prachtige romantische tinten zoals oudroze, rood en nachtblauw, maar ook basic kleurtjes zoals zwart en wit. Voor iedere gelegenheid heeft Marie Jo wel een prachtig setje.

De collectie van Marie Jo bestaat uit bh’s, slips en body’s. De Avero is verreweg een van de bekendste modellen. Deze is te herkennen aan het blokjespatroontje en het schouderbandje met madeliefjes. Dit setje is dan ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lekker comfortabel, maar ook heel sexy. Hun one-liner is niet voor niets ‘created for living and loving’.

Marie Jo luistert goed naar de wensen van de consument en heeft dan ook besloten om uit te gaan breiden. Daarom hebben in 1997 de Marie Jo L’Aventure lijn gelanceerd en vanaf de zomer van 2018 zal de allereerste Marie Jo Swim collectie in de winkels hangen! Prachtige, vrolijke badkleding met allemaal leuke zomerse kleurtjes en printjes. Het wordt spontaan tijd voor een nieuw bikinisetje, of niet dames?!

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig geworden naar dit prachtige merk? Kom dan snel eens bij ons langs om de prachtige collecties van Marie Jo te bewonderen. We hebben ze twee in huis en natuurlijk komt binnenkort ook de nieuwe swimwear binnen! Je zal je ogen uitkijken naar al dat moois wat we aan de muur hebben hangen. Ben je nou niet in de gelegenheid om bij ons binnen te kijken, kijk dan snel even op onze webshop!

of