Menu

Marie- Jo Swim

Marie-Jo Swim

Ben jij een echte Marie Jo fan? Dan word jij vast heel blij van dit nieuwtje! In de zomer van 2018 wordt de allereerste Marie Jo Swim collectie gelanceerd! De Marie-Jo Swim collectie is een op en top vrouwelijke collectie. Kleuren als donkerblauw, ivoor, en olijfgroen zullen in de collectie veel terug te zien zijn. De Marie Jo Swim collectie is stijlvol en natuurlijk zeer comfortabel.

De bovenstukjes en onderstukjes van de badkleding zijn los met elkaar te combineren. De bikinitops gaan in bh-maten. De Marie Jo Swim is een prachtige collectie aan badkleding voor jong en oud. En zoals we van Marie Jo gewend zijn, is de badkleding van legendarisch goede kwaliteit. De kleuren blijven mooi en ook de elasticiteit blijft behouden.

Het merk Marie Jo bestaat al vanaf 1981 en werd al snel een groot succes. Zo’n groot succes dat ze in 1997 konden uitbreiden. Het merk Marie Jo L’Aventure kwam erbij. En ja… ze gaan weer uitbreiden! In 2018 komt de derde lijn van Marie Jo uit en we zijn natuurlijk allemaal erg blij dat dit een Marie-Jo Swimwear collectie gaat worden!

Een positief zelfbeeld begint in de zomer natuurlijk bij perfecte badkleding. Badkleding moet niet gewoon goed zitten, nee… het moet perfect zitten! Je figuur moet nóg mooier uitkomen en het modelletje moet helemaal bij jouw lichaam passen. Dan zullen de ogen niet van je af te slaan zijn op het strand en aan het zwembad.

Badkleding moet vrolijkheid, gezelligheid, passie en vrouwelijkheid uitstralen en Marie Jo Swim heeft dat helemaal begrepen. De badkleding is werkelijk waar prachtig met mooie zomerse kleurtjes, elegante printjes en vrouwelijke details. Overal is uitgebreid over nagedacht en zorgvuldig uitgewerkt - en dat is te zien!

Wees er als eerste bij en kom deze nieuwe collectie van Marie Jo bij ons in de winkel bewonderen. Kies een setje dat perfect bij jou past en je zult er prachtig bijlopen deze zomer!

of