Menu

Ruilen en Retourneren

Ruilen & Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat uw bestelling helemaal naar wens is. Mocht dit helaas toch niet het geval zijn, dan heeft u vanaf het moment van thuisbezorging 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons retour sturen of kosteloos te retourneren in de winkel in 's-Hertogenbosch.  Vul hiervoor het bijgevoegde retourformulier in en meldt de retour aan doormiddel van een e-mail te sturen naar retouren@pinklingerie.nl.

Wanneer u de gehele bestelling retourneert zullen wij de gemaakte verzendkosten hiervan aan u terug overmaken. Wanneer u slechts een deel van de bestelling retour stuurt zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Het risico van terug zenden is voor eigen rekening. 

PostNL rekent €7,25 aan verzendkosten voor pakketpost en €4,50 voor een brievenbuspakket. 

Wilt u een artikel omruilen? Neem dan eerst contact op met de winkel (073-6128774) om zeker te weten dat dit artikel ook daadwerkelijk op voorraad is bij ons.

Sale artikelen retourneren

Bij Sale artikelen zijn de retourkosten altijd voor eigen rekening. 

Retourneren in de winkel in ’s-Hertogenbosch

Uiteraard kunt u uw bestelling altijd gratis retourneren in onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Vul hiervoor ook het bijgevoegde retourformulier in. Wanneer wij de artikelen ontvangen hebben storten wij binnen 10 werkdagen het bedrag van de geretourneerde artikelen terug op uw bankrekening. Wij geven geen contant geld terug.

Voorwaarden voor het retourneren

  • De originele kaartjes en labels moeten bij het retourneren nog aan het artikel zitten. Wanneer deze er af zijn of zwaar beschadigd zijn kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.
  • Het artikel dient (voor zover mogelijk) in de originele verpakking aan ons retour gestuurd te worden. 
  • Wanneer een artikel beschadigd, vies of gebruikssporen bevat kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen en zullen wij deze naar u terug sturen.
  • U dient wegens hygiënische redenen, bikinibroekjes en onderstukken over uw ondergoed heen te passen.
  • Vergeet niet uw retourformulier bij de retourzending in te doen.
  • Pink Lingerie Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. 

Adres voor retourneren:

U kunt uw retour naar onderstaand adres sturen:

Pink Lingerie
Afd. Retouren
Vughterstraat 25
5211 EW ’s-Hertogenbosch 

 


 

 

 

Contact

Heeft u liever persoonlijk contact?

Bel ons of kom langs in onze winkel! 

073-6128774

 

contact pagina
 

of