Menu

Nanso

Nanso Nachtkleding

In 1921 werd de allereerste collectie van Nanso gelanceerd in Finland.  Door de jaren heen is Nanso uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle textielproducenten van Finland. De collecties worden niet door zomaar wat ontwerpers bedacht, nee, Nanso wordt door Finse topontwerpers en maken alleen het beste van het beste.

Nanso nachthemd

We hebben verschillende nachthemden van Nanso met zowel lange mouw als korte mouw. In de zomer hebben we ook mouwloze nachthemdjes welke je zowel als nachtkleding kan gebruiken maar ook leuk als zomerjurkje. 

Nanso pyjama

Nanso heeft veel verschillende pyjama's zowel met korte mouwen of lange mouwen voor de winterse nachten. De broeken zijn er in de variaties lang en 3/4 lengte.  

Nanso staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid, draagbaarheid en milieuvriendelijkheid. Voor veel textielproducenten wordt het steeds belangrijker om te denken aan het behoud van het milieu. Nanso is van begin af aan al een zeer milieuvriendelijk merk geweest. Ze maken bijvoorbeeld vooral gebruik van natuurlijke materialen, hebben zeer strenge richtlijnen voor de verfprocessen en zijn een absolute voorstander van recyclen en hergebruiken. Juist doordat er zoveel aandacht wordt besteed aan deze punten, zijn de producten van Nanso ontzettend duurzaam en gaan ze echt lang mee. De kwaliteit van de stof is fantastisch en de kleuren zullen niet vervagen of door elkaar heen lopen na een wasbeurt.

De natuurlijke materialen die Nanso gebruikt voor zijn producten zijn van extra zacht materiaal dat erg aangenaam aanvoelt op de huid. De dunne stofjes houden de lichaamswarmte goed vast, maar zijn tegelijkertijd ook ademend en luchtdoorlatend. Ontzettend comfortabel en perfect voor een avondje bankhangen of voor een relaxte zondag!

of