Menu

Nanso

Wij gaan voor de stijlvolle en zeer comfortabele nachtkleding van Nanso! Het is toch heerlijk om ’s avonds na een lange dag werken lekker je nachtkleding aan te trekken, een fluffy dekentje te pakken en met een heerlijke kop thee en een chocolaatje op de bank te ploffen om er vervolgens niet meer vanaf te komen, omdat je helemaal in het verhaal zit van je favoriete boek of serie… Wat voor nachtkleding trek jij aan tijdens zo’n avondje bankhangen? Schiet jij in een oversized shirtje of zie jij er ook in je nachtkleding altijd stijlvol uit?

In 1921 werd de allereerste collectie van Nanso gelanceerd in Finland.  Door de jaren heen is Nanso uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle textielproducenten van Finland. De collecties worden niet door zomaar wat ontwerpers bedacht, nee, Nanso wordt door Finse topontwerpers en maken alleen het beste van het beste.

Nanso staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid, draagbaarheid en milieuvriendelijkheid. Voor veel textielproducenten wordt het steeds belangrijker om te denken aan het behoud van het milieu. Nanso is van begin af aan al een zeer milieuvriendelijk merk geweest. Ze maken bijvoorbeeld vooral gebruik van natuurlijke materialen, hebben zeer strenge richtlijnen voor de verfprocessen en zijn een absolute voorstander van recyclen en hergebruiken. Juist doordat er zoveel aandacht wordt besteed aan deze punten, zijn de producten van Nanso ontzettend duurzaam en gaan ze echt lang mee. De kwaliteit van de stof is fantastisch en de kleuren zullen niet vervagen of door elkaar heen lopen na een wasbeurtje.

De natuurlijke materialen die Nanso gebruikt voor zijn producten zijn van extra zacht materiaal dat erg aangenaam aanvoelt op de huid. De dunne stofjes houden de lichaamswarmte goed vast, maar zijn tegelijkertijd ook ademend en luchtdoorlatend. Ontzettend comfortabel en perfect voor een avondje bankhangen of voor een relaxte zondag!

of