Menu
Toon zoekfilters

Strapless BH

Een echte musthave in je ondergoed-la is toch wel de strapless bh. Echt een bh voor speciale gelegenheden en je weet maar nooit wanneer je er een nodig hebt. Heb je misschien binnenkort een gala en heb je hiervoor een prachtige asymmetrische jurk of een jurk zonder schouderbandjes in de kast hangen? Dan is het natuurlijk het mooist om een bh te dragen waarvan de bandjes niet zichtbaar zijn.

Veel dames worden niet al te enthousiast van een strapless bh, omdat velen vinden dat deze snel afzakken. Maar hier hoef je je geen zorgen over te maken. Veel strapless bh’s zijn voorzien van een soliconen randje die als het ware aan de huid plakt. Hierdoor blijft alles goed op z’n plek zitten. Het is echter wel heel belangrijk dat je de goede bh-maat draagt! Draag jij een bh die misschien nét te groot is, dan zal je ongetwijfeld veel aan je bh trekken wanneer je de strapless variant draagt.  

Toch draagt een opvallend groot percentage vrouwen de verkeerde bh- maat, namelijk 80%. Wil jij nou graag een strapless bh dragen onder je prachtige galajurkje? Laat je dan even helpen door een van onze vakdeskundigen. Wij zien precies of de bh goed zit, of dat u toch een maatje kleiner of groter nodig hebt. Op deze manier voorkom je ongemakken en kun jij optimaal genieten van je avond.

Strapless bh’s zijn meestal niet voorzien van kanten details etc. omdat het bij het dragen van een strapless bh meestal de bedoeling is dat deze niet te zien is. Dé gouden oplossing voor strakke tops of jurkjes!

Bij Pink Lingerie hebben wij een uitgebreid assortiment aan strapless bh’s in zowel grote als kleine cup-maten. Heb jij binnenkort een feestje en ben jij benieuwd naar ons aanbod? Kom dan snel even langs in onze winkel of bekijk onze collectie op de webshop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

of