Menu

Prima Donna Swim

Prima Donna is een bekend fenomeen in de lingeriewereld. Ze helpt dames met een grotere cup-maat aan perfect-zittende lingerie en geeft vrouwen het zelfvertrouwen dat ze verdienen.

Sinds 2013 helpen ze ons ook aan prachtige badkleding dat wederom heerlijk zit, maar ook lekker modieus en sexy is! De geweldige pasvorm zorgt voor een optimaal draagcomfort voor dames met een cup-maatje meer en laat je vrouwelijke figuur extra mooi uitkomen.

Ben jij nou ook zo fan van de lingerie van Prima Donna? Dan kan een badkledingsetje natuurlijk ook niet ontbreken in jouw kledingkast. Zoals we gewend zijn van Prima Donna, is de kwaliteit zeer goed. De dames die het merk kennen hoeven we over het draagcomfort niks meer uit te leggen, ben je eenmaal om, dan wil je echt niet anders meer.  Kortom, een Prima Donna Swim setje is echt een must-have als je op vakantie gaat.

Prima Donna Swim kijkt heel goed naar de behoefte van de consument en naar de laatste mode. Zo maken zij gebruik van prachtige kleurencombinaties, zomerse printjes en mooie subtiele details. Ze hebben zoveel leuks, dat er voor iedereen wel iets bij zit. Natuurlijk is basic badkleding altijd handig om te hebben, dus ook daar speelt Prima Donna op in. Voor de dames die een lekker subtiel setje willen dragen hebben zij een basiscollectie die toch ook ontzettend leuk en mooi is. 

Prima Donna Swim biedt genoeg stevigheid en ondersteuning om zonder ongemakken de dag door te komen en heerlijk te kunnen genieten van het mooie weer en van het strand.

Ben jij ook zo enthousiast geworden van Prima Donna Swim en wil jij graag een setje proberen? Kom dan even langs bij ons in de winkel of bekijk de collectie bij ons op de webshop. In de herfstmaanden hebben wij de basiscollectie in de winkel, en vanaf januari komt de kleurrijke zomercollectie weer bij ons binnen. Wees er snel bij!

of