Menu

Body's

Mooie body voor dames

We hebben ze allemaal weleens in de lingeriewinkels zien hangen; de body’s. In de jaren 80/90 waren body’s razend populair en ze maken dan nu ook weer een ware comeback. Maar waar zijn ze nou eigenlijk goed voor en waarom dragen vrouwen dit soort lingerie? Het woord zegt het al; een body bedekt je hele body. Het is een soort lang hemd met daaraan een broekje bevestigd. Een badpak dus, maar dan niet bedoeld voor in het zwembad.

Duidelijk zichtbare lijnen van uw lingerie zijn met de body verleden tijd! Daarom is een body dan ook perfect voor onder een strakke jurk of rok. Ook is het ideaal voor onder een iets doorschijnend shirtje, of onder een lage broek. Het kruipt niet omhoog en zit ook nog eens heel comfortabel. Alleen maar pluspunten dus.

Nóg een bijkomend voordeel is dat het uw figuur wat strakker trekt. Zo zijn er body’s met een lichte correctie, maar ook met een wat zwaardere correctie. Als u een body draagt, hoeft u niet ook nog een bh te dragen, want deze zit er al in bevestigd. Ze zijn verkrijgbaar met voorgevormde en niet-voorgevormde cups en u kunt ook kiezen of u een body met of zonder beugel wil dragen.

 

of