Menu
Toon zoekfilters

Wist u dat wij ook aan huis bezoeken? Wij houden van een persoonlijke aanpak!

Agnes, Pink Lingerie

Tankini's

Tankini’s

Kijk jij ook alweer onwijs uit naar de warme zomerdagen? Heerlijk zonnen aan het strand met een lekkere cocktail en een goed boek. Wanneer de vakantieplannen eenmaal rond zijn heb je vast ook al nagedacht over jouw perfecte strandoutfit.

Enkele jaren geleden was de tankini helemaal nieuw. Tegenwoordig is dit badkledingstuk niet meer weg te denken uit de collectie. Een tankini zit eigenlijk tussen een badpak en een bikini in. Het onderstuk van de tankini is een los broekje en het bovenstuk is wat langer tot aan je heupen.

Tankini is hartstikke handig

Er zijn verschillende redenen waarom de tankini een veel gekocht item is. Een van de redenen is dat het je buikje perfect verdoezelt. Daarom zijn zwangere vrouwen dan ook vaak fan van de tankini. Maar de voornaamste reden waarom de tankini gekocht wordt is toch wel omdat het een stuk praktischer is dan een badpak. Denk bijvoorbeeld aan een toiletbezoekje. Een badpak is dan harstikke lastig, maar met de tankini zult u geen problemen ervaren.

Tankini's in alle soorten en maten

Bij Pink Lingerie hebben wij een veelzijdig aanbod aan tankini’s in zowel kleine maten als in grote maten. We hebben tankinitops met beugels die zeer geschikt zijn voor dames met een grotere cup-maat, maar ook voorgevormde tops en tops zonder beugels. Daarnaast hebben wij allerlei soorten bijpassende onderstukjes; hoog, laag, smal, breed noem maar op.

Ieder seizoen hebben we van onder andere de merken Cyell, Prima Donna Swim, Seafolly, Manouxx en Sunflair een ruim aanbod aan tankini’s in zowel vrolijke prints als wat klassiekere prints.

Voor veel dames is het kopen van badkleding vaak een lastige klus. Soms maakt een beetje hulp van een vakdeskundige dit net even iets gemakkelijker. Wij hebben namelijk al zoveel verschillende figuren gezien en weten vaak precies welke van onze tankinimodelletjes het mooiste bij jouw figuur staan.  Dit maakt het kopen van jouw badkledingitem een stuk makkelijker. Daarnaast hebben we een leestafel en heerlijke koffie, zodat je partner en kinderen zich ook prima kunnen vermaken als jij aan het passen bent. Mocht je niet in staat zijn om jouw tankini in de winkel te komen uitzoeken kun je dit natuurlijk ook online doen. Mocht je online advies nodig hebben bij je keuze, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies. 

of