Menu
Toon zoekfilters

Bandeau bikini

De zomer komt er weer aan! Dat betekent zon, zee, strand en heerlijke zomerkleding. Daar hoort natuurlijk ook de badkleding bij. Wat dacht u van een prachtige vrouwelijk bandeau bikinitop met mooie zomerse kleurtjes en printjes...

Bandeau bikini kopen?

De bandeau bikinitop werd in de jaren 40 geïntroduceerd en was direct een veel verkocht badkledingexemplaar. Ook vandaag de dag worden de bandeau bikinitops nog veel gedragen, sterker nog, het is een van de meest populaire zomeritems.

Een bandeau bikinitop is een prachtige aantrekkelijke bikinitop waarbij de borsten met een strook stof worden bedekt. Ook kunt u met deze top een prachtige egaal bruine huid opbouwen, jazeker, ook bij de schouders! Dit komt doordat deze top geen schouderbandjes heeft, maar bandjes die vastgeknoopt worden in de nek. Hierbij blijven de schouders een bandjes-vrije zone. Perfect voor dames die ’s zomers niet genoeg kunnen krijgen van de zomer en dan ook fanatiek willen gaan zonnen.

Aantrekkelijke stijl

De bandeau-stijl is ontzettend aantrekkelijk en met een leuk kleurtje of vrolijk printje erbij zult u zeker niet onopgemerkt over het strand lopen. Natuurlijk is ieder vrouwenlichaam anders, dus het is altijd even zoeken naar dé bikini die het best bij uw lichaam past. Heeft u deze eenmaal gevonden, dan zult u vast en zeker meerdere bewonderende blikken ontvangen en tja, wie wordt daar nou niet blij van…                                                                       

Het leuke van een bandeau bikini, is dat deze ook vaak wordt gecombineerd met een leuke rok, korte broek of pareo. Zo wordt uw bikinitop een prachtig onderdeel van uw kleding en maakt het uw zomerse outfit helemaal compleet.

Kom snel langs in onze winkel om de nieuwe badkleding te bewonderen, of neem eens een kijkje op onze webshop! Vanaf december komen de eerste, nieuwe items alweer bij ons binnen en kunnen we onze kledingkast weer gaan voorbereiden op die heerlijke warme zomerdagen.

of