Menu
Toon zoekfilters

Push-up bikini

De zomer is natuurlijk dé tijd van het jaar waarin we als vrouwen lekker zomers gekleed kunnen gaan. Korte broekjes, elegante zomerjurkjes en sexy bikini’s. Allemaal vrouwen met mooie decolletés om je heen, om dit te creëren kun je natuurlijk het beste een push-up bikini kopen.

Push-up bikini kopen? 

Wil jij ook zo’n mooi decolleté in je badkleding? Dan is een push-up bikini de meest ideale bikinitop voor jou. Een push-up bikini is een bikinitop die zeer onderschat wordt. Deze moderne bikinitop kan namelijk heel veel zekerheid en een extra gevoel van vrouwelijkheid bieden. In een push-up bikini zitten een soort kussentjes die je borsten iets omhoogduwen, maar ook een beetje naar elkaar toe. Hierdoor krijgen je borsten meer volume en lijken ze optisch groter.

Sexy badmode

Naast de mentale steun die de top kan bieden voor onzekere dames, zorgt de push-up bikini voor een subtiele uitdagende uitstraling. Neem maar eens een kijkje in de spiegel en kijk eens hoe prachtig een push-up bikini staat! Met een goed uitgezochte push-up bikini komen namelijk je figuur en met name je borsten nóg beter uit en zullen de ogen niet van je af te slaan zijn. 

Aantrekkelijk, sexy én goed voor je zelfvertrouwen. Wat wil een vrouw nog meer?!

Pink Lingerie heeft een ruim assortiment met een veelzijdig aanbod push-up bikini’s voor jou samengesteld. De keuze is reuze, want we hebben allemaal verschillende modellen van allerlei bekende merken zoals Seafolly, Banana Moon en Cyell in onze winkel hangen. Vind je het lastig om de bikini te vinden die het best bij jouw lichaam past? Kom dan even langs bij ons in de winkel en maak gebruik van onze vakdeskundigen, want ook voor jou hebben wij de perfecte push-up bikini klaar hangen. 

of