Menu

Cyell Beachwear

‘Voor vrouwen, door vrouwen’

Het merk Cyell is in 1995 opgericht door de twee Friese dames Cynthia en Ella. Ze begonnen met een klein mini-bedrijfje, maar dit kleine bedrijfje werd al snel groter en groter.

Cynthia en Ella waren twee hele goede vriendinnen die samen studeerden. Voor beide meiden was het ontzettend lastig om leuke badkleding te vinden. Ze hadden namelijk allebei een grotere cup-maat en geen enkele top zat mooi. Ja… en als ze eindelijk een top hadden gevonden die goed paste, dan was het printje weer te ouderwets. De dames kwamen tot de conclusie dat dit toch echt een probleem was waar echt iets aan gedaan moest worden.

De dames gingen op reis en vonden een textielfabrikant die ze over konden halen om kleine hoeveelheden te produceren, ze waren immers nog maar een beginnend bedrijfje. Dit is het grote begin van Cyell.

Cynthia en Ella bedachten allerlei leuke printjes met zomerse kleurtjes en lieten deze maken bij de fabrikant. Tot hun grote verbazing werden hun producten verkocht! Ze werden zelfs groter dan ze ooit hadden gehoopt. Blijkbaar waren er veel meer vrouwen die net als zij veel moeite hadden met het vinden van vrolijke jonge badkleding en zagen Cyell helemaal zitten.

De badkleding van Cyell is lekker jong, kleurrijk en vrolijk met allerlei leuke printjes en patroontjes. En natuurlijk het belangrijkste waar het allemaal om begon; de perfecte pasvorm. Trek maar eens een leuk setje aan en je zult een uitstekend draagcomfort ervaren en het ziet er ook nog eens harstikke leuk uit!

Badkleding is een van de moeilijkste dingen om te kopen. Als je een bikini draagt geef je jezelf helemaal bloot en moet je je zelfverzekerd kunnen voelen. In zo’n mooi setje van Cyell is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Neem er een mooie omslagdoek bij of een leuk strandjurkje en je kunt je op en top vrouw voelen en je zal er prachtig uitzien.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op onze webshop, of kom gezellig bij ons langs in de winkel!

of