Menu
Toon zoekfilters
59 producten gevonden voor:

Pip Studio

Pip Studio is een Nederlands merk dat in 2007 is opgericht door Anke van der Endt. Pip was vroeger altijd de bijnaam van Anke. Ze zat veel in haar eigen studio die al gauw Pip’s studio werd genoemd. Het was geen lange zoektocht naar een leuke merknaam… Anke, oftewel Pip, doet het liefst alles op haar eigen manier en naar haar eigen smaak. Ze houdt zich niet zo bezig met de laatste mode, maar volgt haar eigen hart. Je zou zeggen dat dat behoorlijk risicovol is, maar voor Pip Studio werkt het uitstekend! De nachtkleding heeft een bepaalde uitstraling die de harten van vele vrouwen heeft veroverd.

Het is toch altijd heerlijk om lekker je nachtkleding aan te trekken, een dekentje te pakken, een lekkere kop thee in je handen te nemen en een goede film aan te zetten. Tot ineens de deurbel ringt en je schoonouders onverwachts bij je op de stoep staan… Voel je je dan ongemakkelijk in je oversized mannenshirt of maakt het je niks uit, omdat je nachtkleding een stijlvol setje is van Pip Studio? De tweede optie klinkt aantrekkelijker, nietwaar?

De producten van Pip Studio zijn nooit op zichzelf staand, maar vormen altijd onderdeel aan een groter geheel. Zo bestaat de collectie niet uit pyjamasets, maar kun je alles met elkaar combineren. Lekker mixen en matchen dus! Zelfs oudere en nieuwere collecties kun je prima met elkaar combineren, alles kan!

Pip Studio heeft een bijzonder oog voor details en maakt er iedere collectie weer een feestje van. Het motto van Pip Studio is niet voor niets ‘Happy products for Happy people’. Alleen al bij het zien van haar collectie worden we al vrolijk en lopen we het liefst de hele dag rond in onze stijlvolle, vrolijke, modieuze, maar zeker ook comfortabele set van Pip Studio.  

of