Menu

Over ons

Pink Lingerie is dé toonaangevende lingeriespeciaalzaak voor Den Bosch en omgeving. Met meer dan dertig jaar ervaring verzekeren je van een hoogwaardig en gevarieerd assortiment ondermode, lingerie, nachtkleding en badmode. Wij adviseren onze klanten met grote liefde voor ons vak. Deze passie dragen wij graag uit.

Advies op maat

Wij zijn een speciaalzaak waar kwaliteit, service en aandacht hoog in het vaandel staan. Eigenaresse Agnes Knip wordt bijgestaan door een deskundig team van 3 vaste medewerksters. De heldere en frisse uitstraling van de winkel, gecombineerd met een professionele en persoonlijke benadering maakt dat de klant zich op zijn gemak voelt. In een ontspannen sfeer geven wij graag stylingadvies op maat zodat jij lingerie krijgt die perfect bij je past.

Eigentijdse winkel in Den Bosch

In een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje geven deskundige medewerksters je graag lingerieadvies op maat. De ruime paskamers zijn stijlvol ingericht en maken het passen aangenaam. Bovendien kan de wachtende partner zich uitstekend vermaken aan de leestafel. We nemen graag de tijd zodat je gelukkig naar buiten stapt met perfect passende lingerie en een goed gevoel.

Pink Lingerie Webshop

Sinds 2016 heeft Pink Lingerie ook een webshop. Ook hier dragen wij dezelfde waarden uit. We willen op online gebied zoveel mogelijk dezelfde service en aandacht bieden zoals wij in de winkel  ook doen.  De klantenservice is binnen werktijden goed bereikbaar en ons team staat altijd klaar voor je vragen en advies. De leveringen zijn snel en we pakken met veel liefde de bestellingen in zodat de klant een echt cadeautje thuis krijgt. Bij Pink Lingerie willen wij ons echt onderscheiden door middel van persoonlijk advies en de liefde voor ons vak. De klant is bij ons echt Koningin. 

Naar online winkelen

Contact

Heeft u liever persoonlijk contact?

Bel ons of kom langs in onze winkel! 

073-6128774

 

contact pagina
 

Agnes eigenaresse.

Agnes Knip is al sinds 21 Mei 1988 een begrip in Den Bosch. 

of