Menu
Toon zoekfilters
177 producten gevonden voor:

Nachtmode

Het is donker buiten en je hoort de regen zachtjes tikken tegen je raam. Nog een slokje thee, en dan omkleden en naar bed. Maar wat trek je aan voor in de nacht? We gaan even terug in de tijd…

Het idee van nachtkleding is al erg oud. Waarschijnlijk droegen zelfs de Neanderthalers al een soort van nachtkleding, die ze hoogstwaarschijnlijk maakten van mammoethuid of iets dergelijks. Voor nu houden we het iets recenter. Eeuwenlang sliep iedereen in lange, witte tunieken, maar rond 1900 ruilde men deze in voor pyjama’s. Onesies welteverstaan, met voeten en al. Ze werden in die tijd ‘footie pajama’s’ genoemd. Deze footie pajama’s waren lekker warm voor de koude winteravonden.

In die 100 jaar is er een hoop veranderd op gebied van nachtmode. Onesies komen nog wel voor, maar de pyjama’s zijn in deze tijd meer populair. De nachtkleding waarbij de top en het broekje gewoon los van elkaar zijn en die je naar eigen smaak kunt matchen. Toch zien we die tunieken van vroeger weer een beetje terug in de nachthemden die tegenwoordig ook weer veel gedragen worden.

Nachtmode; Voor ieder wat wils

Bij Pink Lingerie verkopen wij zowel pyjama’s als nachthemden. We hebben een uitgebreid assortiment voor jong en oud. Houdt u bijvoorbeeld van diepe, winterse kleuren en vindt u het belangrijk dat er milieubewust met materiaal omgegaan wordt? Dan hebben wij een hele mooie collectie van Nanso in ons assortiment. Voor de hippe damesnachtkleding hebben we de pyjama’s en nachthemden van Ringella en Pip Studio in onze winkel hangen. Als u het liefst slaapt in nachtkleding dat gemaakt is van 100% katoen, dan hebben wij de damesnachtkleding van Pluto voor u. Een prachtige collectie met een zeer hoge kwaliteit.

Oh, en vergeet niet uw nachtkleding regelmatig te wassen. Doordat de nachtkleding direct contact heeft met uw huid, trekt uw nachtkleding veel dode huidcellen aan. Dit is niet alleen slecht voor uw huid, maar ook voor uw gezondheid. Het is het best om uw nachtkleding minstens een keer per week te wassen.

Ik stel voor om uw theekopje op te ruimen en lekker uw netgewassen nachtkleding aan te trekken.

Slaap lekker…

of