Menu
Toon zoekfilters

Slips

De wereld van de slips

Wat er ónder kleding gedragen wordt is net zo belangrijk als de kleding zelf. Wanneer ondergoed niet goed zit is dit vervelend voor uzelf, maar het is ook heel goed door de kleding heen te zien. Dit willen we natuurlijk niet… maar waar moeten we dan op letten? De keuze is reuze, daarom geven wij u hier even een korte uitleg over enkele modellen die wij verkopen.

Slip modellen

String
Een string is een T-vormige slip. De achterkant is smaller dan de voorkant zodat het stukje stof wat tussen je billen valt. Strings zijn verkrijgbaar in een basic model zodat deze niet zichtbaar is onder strakke kleding, maar is ook verkrijgbaar in mooi kant dat de string extra sexy maakt.

Rio slip
Een rio is eigenlijk een ‘gewone’ slip. Deze variant heeft geen pijpjes en valt op de heupen. Een slip die eigenlijk altijd wel goed is en fijn zit.

Hipster
Een hipster is een slip met een lage beenuitsnijding. Deze sluit mooi aan bij de benen en is niet zichtbaar boven uw broek omdat dit een laag model is.

Tailleslip
Een tailleslip is een wat hoger model dat in de taille valt. Dit is fijn voor de dames die graag een eventueel ‘buikje’ willen verbergen.

Deze soorten slips zijn natuurlijk in verschillende merken verkrijgbaar. Zo hebben we bij Pink Lingerie luxe slips van bijvoorbeeld Prima Donna, Marie-Jo en Simone Peréle en hebben we basic slips van Sloggi, Mey en Ten Cate. Naast de basic slips hebben Sloggi, Mey en Ten Cate speciale invisible-slips ontworpen. De combinatie van micro-modal en elastan zorgt ervoor dat de slip vrijwel onzichtbaar is onder uw kleding. Ook deze invisible-slips zijn in verschillende bovengenoemde modellen verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Heeft u vragen over de verschillende soorten slips uit ons assortiment, kom dan gerust even langs bij ons in de winkel. Iedere dag staan onze vakdeskundigen voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Neem dan even een kijkje op onze webshop.

of