Menu
Toon zoekfilters

Bikinibroekjes

Bikinibroekjes

Bikinibroekjes zijn er tegenwoordig in een allerlei verschillende modellen. Van de high waist bikinibroekjes die tot helemaal in de taille zitten tot Braziliaanse bikinibroekjes die heel laag en klein zijn aan de achterkant. Daarnaast zijn er natuurlijk de eeuwenoude short bikinibroekjes, regular broekjes en de strikbroekjes.

Welk bikinibroekje past bij mijn figuur?

Soms is het voor dames lastig te bepalen welk bikinibroekje nu het beste bij haar figuur past. Daarom is het handig om te weten wat voor type figuur je hebt.

Peer figuur
Kenmerkend aan het peer figuur is de smallere bovenkant en bredere onderkant. De schouders, buik en taille zijn bij het peervormige figuur in verhouding vaak slanker dan de heupen, bovenbenen, dijen en billen.  Deze zijn vaak wat voller.  Vaak willen deze dames het accent leggen op hun bovenkant en niet zozeer op de benen, heupen en billen. Daarom is een bikinibroekje in een uni dessin, oftewel een kleur, zeer geschikt. Je kunt kiezen voor een onderstuk dat net iets hoger op de heupen valt. Zo zitten je heupvetjes mooi in het broekje en voorkom je het zwembandjeseffect.

Appel figuur
Kenmerkend aan het appel figuur zijn de mooie, slanke benen. Echter hebben deze dames vaak sneller last van een dikker buikje en hebben ze weinig taille. Een geschikt onderstuk is het taille bikinibroekje, deze valt mooi hoog over de buik. Als je kiest voor een wat hoger uitgesneden broekje lijken je benen nog langer en slanker.

Zandloper figuur
Het zandloper figuur wordt vaak gezien als het ‘perfecte’ figuur. Dit figuur is kenmerkend door een duidelijke smalle taille. Het gewicht is verspreid over het hele figuur en de heupen zijn mooi in verhouding met de schouders. Een zandloper figuur kan vrijwel alle bikinibroekjes dragen. Het is maar net waar je je zelf het prettigste in voelt.

Plank figuur
Kenmerkend aan het plank figuur is de slanke, atletische bouw. Het plank figuur heeft bijna geen taille, smalle schouders en heupen en weinig rondingen. Om jouw figuur iets meer vorm te geven is een strikbroekje zeer geschikt. Mocht je het leuk vinden kun je zelfs denken aan een broekje met een rokje. Hoe meer details op je broekje, hoe beter.

Bikinibroekjes mixen en matchen

Bikinibroekjes zijn tegenwoordig veel verkrijgbaar in mix & match dat houdt in dat je de bovenstukjes en onderstukjes los kan combineren.  Daarom zijn de bikinibroekjes er in allerlei verschillende kleuren en zal er zeker een perfect broekje voor jou tussen zitten.

of