Menu
Toon zoekfilters

Strandkleding

Strandkleding

We verheugen ons vaak weer op de periode dat het langer licht blijft, de dagen langer worden en de temperaturen weer omhoog gaan. Voor de meeste dames is de zomer toch wel het favoriete seizoen. Of je nou lekker naar een warm oord gaat of je vakantie lekker in Nederland doorbrengt er leuk uitzien op het strand is een absolute must. Naast dat je natuurlijk de leukste badkleding wil dragen mogen we de strandkleding zeker niet vergeten.

Strandkleding, niet alleen voor op het strand

Er zijn tegenwoordig een tal van verschillende soorten strandkleding voor over je badmode. Je hebt natuurlijk de pareo die je even snel om je heen kunt slaan als je een ijsje gaat halen, maar er zijn tegenwoordig ook strandjurkjes, kaftans, strandrokken. In allerlei verschillende kleuren, maten en modellen. Wist je dat de strandkleding van tegenwoordig ook prima gedragen kan worden als je lekker een dagje de stad in gaat of een hapje gaat eten. Vele strandkleding items hoef je echt niet alleen maar op het strand te dragen. Leuke sieraden erbij aan en een mooi slippertje en je bent helemaal af.

Onze merken strandkleding

Naast dat je veel verschillende modellen in strandkleding hebt, zijn er natuurlijk ook onwijs veel verschillende merken. Wij verkopen bijvoorbeeld veel leuke strandaccessoires van de merken Cyell, Prima Donna Swim en Seafolly. Een merk wat je ook zeker niet aan je voorbij mag laten gaan zijn de strandjurkjes van Charmor. Mooie draagbare strandjurkjes voor een leuke prijs en die ook prima dagelijks gedragen kunnen worden.

Strandkleding moet vooral niet te ingewikkeld zijn, je moet het snel even aan kunnen schieten en nog belangrijker je moet je er comfortabel in voelen. Door het ruime aanbod in strandjurkjes, pareo’s en kaftans welke wij bij Pink Lingerie hebben vind je altijd wel het perfecte item om jouw bikini, badpak of tankini outfit helemaal af te maken. Wellicht wil je dit graag bijpassend aan de print van jouw badkleding item mocht je liever voor een meer basic strandkleding item willen gaan, is hier ook voldoende keus in. 

of