Menu
Toon zoekfilters

Grote cupmaten bikini

In Nederland hebben de vrouwen gemiddeld gezien een grotere cup-maat dan vrouwen in andere delen van Europa. Je zou zeggen dat deze dames ‘geluk’ hebben met zo’n mooie volle buste, maar het kan ook ontzettend lastig zijn. Je zal vast merken dat veel winkels niet jouw maat hebben hangen en deze ook niet kunnen bestellen. Héél vervelend, want ook jij hebt toch een goed-zittende bikini nodig?!

Badmode bedekt nou niet echt veel van je lichaam en daarom is het extra belangrijk dat het goed zit en je vrouwelijke figuur mooi uit laat komen. Het is hiervoor essentieel dat je de goede maat bikini draagt. Zeker voor grotere cup-maten is het belangrijk dat de bikinitop voldoende ondersteuning en stevigheid biedt, zodat u vol comfort de dag door kunt komen.

Het kan dus heel moeilijk zijn om een bikini te vinden in grotere cup-maten. Gelukkig denken wij bij Pink Lingerie met jullie mee. Er zijn namelijk een aantal merken die juist gespecialiseerd zijn in het maken van bh’s en bikini’s met een volle cup. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige zomercollecties van Prima Donna Swim. Geen saaie tops meer voor jullie, want Prima Donna is een ontzettend mooi merk dat echt met de mode meegaat. De nieuwste modellen, hippe printjes en frisse zomerkleurtjes, ze hebben het allemaal!

Doordat er veel vraag is naar bikini’s met een grotere cup-maat zijn er ook veel andere merken die hun matenrange hebben uitgebreid. Het aanbod wordt dus steeds groter en het zal steeds gemakkelijker worden om mooie badmode te vinden in jouw maat.

Kom snel eens bij ons langs in de winkel om ons assortiment te bekijken. Maak dan ook vooral gebruik van de kennis van onze vakdeskundigen en laat ons u helpen de perfecte bikinitop te vinden die het beste bij uw figuur past. Ook jij zal deze zomer shinen aan de zee!

of