Menu
Toon zoekfilters
134 producten gevonden voor:

BH's

BH kopen, waar moet ik op letten?

Een bh kopen is voor sommige vrouwen een hele opgave. Er zijn zóveel maten, merken en modellen dat veel vrouwen door de bomen het bos niet meer zien. We gaan u hier alvast een klein beetje op weg helpen.

BH maat meten

Allereerst de maten. Geloof het of niet, maar 80% van de vrouwen draagt de verkeerde maat bh’s. Grote kans dus dat ook uw bh niet perfect zit. Het is belangrijk om te weten dat uw maat kan veranderen. Wij raden het daarom aan om eens in de zoveel tijd uw bh-maat opnieuw op te meten. Dit kan bij ons in de winkel, maar dit kunt u ook gemakkelijk thuis opmeten. Op onze website is een uitgebreide uitleg te vinden over de bh maat meten en hoe u deze bij uzelf kunt opmeten.

Het kan zijn dat u net uw maat hebt opgemeten, maar dat de bh toch niet helemaal mooi aansluit. Gelukkig is dan niet gelijk het einde zoek, want er zijn heel veel verschillende modellen en de een zal waarschijnlijk net iets beter bij u zitten dan de ander. Zo zijn er push-up bh’s die ervoor zorgen dat uw borsten een beetje gelift worden, zijn er balconette-bh’s die de borsten een beetje naar elkaar toe duwen, zijn er strapless bh’s, hartvormige bh’s en nog veel meer. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de perfecte bh, dan kunt u altijd gebruik maken van de kennis van onze vakdeskundigen in de winkel. Wij kijken graag met u mee en zorgen ervoor dat u met een perfect-zittende bh naar huis zult terugkeren.

BH merken

We hebben veel  mooie merken hangen zoals Aubade, Prima Donna, Marie Jo, Simone Perele,  Empriente en Mey, dus kom gauw bij ons langs in de winkel, of neem een kijkje op onze webshop!

of