Menu

Voorgevormde bikini

Voorgevormde bikinitop

Leg die wollen truien en dikke jassen maar weer in de kast, want het warme weer komt er weer aan! Tijd om je zomercollectie weer aan te vullen met frisse kleurtjes, zomerse printjes en de nieuwste badmode. Ga je dit jaar voor een niet-voorgevormde bikini, of gaat u voor een bikini met een beetje vulling? Het is helemaal jouw feestje!

Veel dames kiezen tegenwoordig voor een voorgevormde bikinitop, maar waarom? Wat zijn de voordelen? Wij zetten even alles voor je op een rijtje.

Zoals de naam al zegt zijn de cups bij een van een voorgevormde bikini ‘voorgevormd’ dit wil zeggen dat de cups zijn gemaakt van een stevig materiaal waarin de vorm van ronde borsten al in staat. Daarbij zijn voorgevormde bikinitops meestal voorzien van beugels en bieden extra stevigheid. De grootste reden waarom dames voor een voorgevormde bikinitop kiezen is dat de top ee mooie ronde vorm aan de borsten geeft en de tepels niet doorschijnen.

Veel dames denken dat een voorgevormde bikinitop de borsten groter maakt, maar dat is niet het geval. Het geeft de borsten een rondere vorm maar het maakt niet ‘meer’. De voorgevormde bikinitop wordt hierom ook vaak verkocht aan dames met een grotere cupmaat. Wil jij je borsten graag meer volume geven? Dan is een push-up bikinitop de beste keuze voor jou.

Doordat de voorgevormde top ontzettend populair is en door een groot deel van de dames wordt gedragen, is de bikinitop uitgevoerd in héél veel verschillende modellen. Eigenlijk zijn bijna alle modellen wel in een voorgevormde versie te vinden. Van een mooie bandeau bikinitop tot een halter bikinitop en zelfs in de tankinitops en badpakken zijn allemaal voorgevormde cups te vinden.

Wil jij deze zomer ook met een mooie voorgevormde bikini op het strand een wijntje drinken en genieten van de zon? Kom dan even langs in de winkel of shop jouw bikini direct online. Wij hebben ieder jaar weer een uitgebreid assortiment aan voorgevormde bikinitops in allerlei leuke modellen met leuke kleurtjes en zomerse printjes. Ook voor jou hebben wij dé perfecte top in huis!

of