Menu

Ondermode

Lang, lang geleden, was het damesondergoed allesbehalve comfortabel. Vrouwen werden vastgesnoerd in korsetten en als je deze niet wilde dragen was je uiterst onfatsoenlijk. Dit veranderde gelukkig rond de Eerste Wereldoorlog. Doordat de vrouwen veel buitenshuis werkten maakten die strakke pakjes het nogal lastig en al snel verscheen de allereerste bh. Helaas bleef ondergoed voor dames toch altijd een beetje een taboe. Damesondergoed was er alleen om te dragen, er werd vooral niet over gesproken. Een sexy setje kopen zat er dus niet in.

Rond de jaren 50 werd damesondergoed steeds belangrijker. Niet alleen omdat je er meer bewegingsvrijheid in had dan in je korset, maar ook omdat je er mooi uit kon zien voor manlief. Vrouwen gingen steeds meer naar de winkels voor voorgevormde bh’s en tailleslips, want iedereen wilde eruitzien als Marilyn Monroe.

Grote keuze aan damesondergoed

Tegenwoordig is er een enorme keuze aan damesondergoed en is het aanbod zeer divers. De taboe op damesondergoed bestaat niet meer. In iedere stad is wel een lingeriewinkel te vinden, waar alle ondermode gewoon open en bloot in de etalage hangt. Jong en oud loopt er voorbij, maar niemand kijkt er meer raar van op.

Bij Pink Lingerie zijn we natuurlijk erg blij met deze lingerie-revolutie en wij hebben dan ook een zeer divers aanbod aan damesondergoed. Namen die u wellicht bekend voorkomen zijn die van Sloggi, Mey en Ten Cate. Zij produceren over het algemeen slips die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals 100% katoen. Dit voelt lekker aan op de huid en voorkomt irritaties. De slips zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld heup- en tailleslips, maar ook fijne hipstermodelletjes en strings.

Naadloos ondergoed voor dames

Bent u nou opzoek naar damesondergoed dat niet zichtbaar is onder een strakke jurk? Sloggi, Mey en Ten Cate hebben daar speciale invisible-slips voor ontworpen. De combinatie van micro-modal en elastan zorgt ervoor dat de slip vrijwel onzichtbaar is onder uw kleding. Ook deze invisible-slips zijn in verschillende soorten verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Een andere bekende naam is Calvin Klein. Hiervan hebben wij een sportieve ondermode collectie, maar ook een wat luxere collectie.

Heeft u vragen over de verschillende soorten slips uit ons assortiment, kom dan gerust even langs bij ons in de winkel. Iedere dag staan onze vakdeskundigen voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Neem dan even een kijkje op onze webshop.

 

of