Menu

Shapewear

Corrigerend Ondergoed

Elke dame heeft wel iets aan haar figuur waar ze niet helemaal tevreden over is. Zeker als je nog dat super mooie jurkje in de kast hebt hangen die eigenlijk net iets te strak zit waardoor je alle rolletjes ziet zitten. Shapewear of corrigerend ondergoed biedt voor dit soort ongemakkelijkheden zeker een uitkomst. Corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je figuur net even wat mooier uitkomt in bepaalde kledingstukken doordat het de hobbeltjes en bobbeltjes wegwerkt. Bij Pink Lingerie hebben wij corrigerend ondergoed van onder andere de merken: Spanx, Maidenform en Felina.

Corrigerend ondergoed in verschillende soorten

Tegenwoordig is shapewear (ook wel corrigerend ondergoed genoemd) niet meer weg te denken uit onze kledingkast en zijn er veel verschillende soorten. Allereerst heb je verschillen in dikte van de shapewear zo heb je lichte correctie en zware correctie. Het is maar net wat je gecorrigeerd wil hebben en hoe sterk je het gecorrigeerd wil hebben. Daarnaast heb je nog veel keuze uit de verschillende modellen corrigerend ondergoed. Je hebt hoge en lage shapewear slips, corrigerend ondergoed met pijpjes, correctiehemden, correctiejurken en correctierokken. Wist je dat ze in het corrigerend ondergoed vaak de delen die de meeste dames niet gecorrigeerd willen hebben van een andere stof maken? Zo is in de correctiehemdjes vaak het borst gedeelte niet corrigerend zodat de borsten niet plat worden gedrukt. Dit zelfde geldt voor de correctie slips, de billen worden niet gecorrigeerd maar de heupen en de buik wel.

Shapewear kopen

Het vinden van de juiste shapewear is voor de meeste dames niet gemakkelijk, want welk corrigerend ondergoed past nu het beste onder jouw kleding item? Ga eerst na wat je precies gecorrigeerd wil hebben.

  1. De buik & taille
  2. De heupen, buik & benen
  3. De buik en billen

Corrigerend ondergoed voor de buik & taille

Als je je buik en taille gecorrigeerd wil hebben kun je het beste gaan voor een slip model, deze valt gewoon om je billen heen. Zoek een correctie slip die zo hoog is dat de band tot aan je BH komt. Zo pakt de slip mooi alles mee wat je gecorrigeerd wil hebben.

Corrigerend ondergoed voor de heupen, buik en benen

Wanneer je corrigerend ondergoed onder je jurkje wil dragen en je wil je heupen, buik en benen gecorrigeerd hebben. Denk dan eens aan een corrigerende onderjurk, deze pakt mooi alles mee en kleedt vaak het mooiste af. Heb jij toch liever shapewear met een pijpje dan kan dit natuurlijk ook. De lengtes van de pijpjes zijn verschillend, dus check voordat je naar de winkel gaat (nog handiger is als je het jurkje meeneemt)  even hoelang je jurkje is, zo weet je zeker dat het pijpje niet onder je jurkje vandaan komt.

Corrigerend ondergoed voor de buik en billen

Wil je alleen je buik en je billen gecorrigeerd hebben? Dan kun je het beste gaan voor shapewear in een normaal slip model die tot net over je navel komt. Zo worden de zones die jij graag gecorrigeerd wil hebben mooi afgekleed.

of