Menu
Toon zoekfilters

Wist u dat wij ook aan huis bezoeken? Wij houden van een persoonlijke aanpak!

Agnes, Pink Lingerie
86 producten gevonden voor:

Badmode

Ik ga op reis en ik neem mee… jurkjes een zonnebril en natuurlijk de nieuwste badmode. Het kopen van nieuwe badmode is toch vaak nog wel lastig, want ja… het is toch altijd weer even een drempel waar je overheen moet. Maar als u eenmaal mooie badmode heeft gevonden, zijn wij ervan overtuigd dat u zich zelfverzekerd en mooi kunt voelen in uw badkleding. Maar hoe weet je nou welke badmode het best bij je past? Wij helpen u alvast even op weg. 

Badmode in verschillende soorten en maten

Allereerst is het belangrijk om te beslissen wat voor soort badmode u het liefst draagt. Dit kan bijvoorbeeld een bikini zijn, een tankini of een badpak. Vindt u een bikini net iets te bloot en heeft u liever dat uw badkleding uw lichaam net ietsje meer bedekt, dan is een tankini of badpak de ideale oplossing voor u.

Ook is het belangrijk om te weten welke maat u nodig heeft. Wij hebben ieder jaar weer een uitgebreide collectie aan badmode met een veelzijdig aanbod. Niet alleen qua modellen, maar zeker ook qua maten. Wij begrijpen dat het voor dames met een grotere cup-maat lastig is om goed-zittende badkleding te vinden, maar daar hebben wij rekening mee gehouden. Prima Donna Swim komt ieder jaar met een prachtige collectie swimwear voor de grote cup-maten. Deze swimwear-collectie hangt dan ook zeker ieder jaar weer bij ons in de winkel!

Let er wel op dat uw bh-maat niet altijd overeenkomt met de maat die u in uw badkleding nodig heeft. Aangezien de meeste badkleding merken geen gebruik maken van bh-maten, Prima Donna Swim en Marie-Jo Swim doen dit wel. Als u zeker wilt zijn van perfect-zittende badkleding, dan kunt u altijd gebruikmaken van de kennis van onze vakdeskundigen in onze winkel in Den Bosch.

De nieuwste badmode trends vindt u bij Pink Lingerie

Een beetje met de mode meegaan is natuurlijk ook een must. Wij houden de trends altijd goed in de gaten, zodat we altijd moderne, eigentijdse badmode in onze winkel hebben hangen. Zo hebben wij bijvoorbeeld gezien dat de badpakken een comeback gaan maken in 2018. Heeft u nou helemaal niets met badpakken? Wees gerust: de badmode-trends zijn altijd erg divers en ook bikini’s gaan we in 2018 zeker nog veel zien!

Houdt u van baantjes trekken in het zwembad? Ook hiervoor hebben wij perfecte zwemkleding voor dames. Speciaal voor u hebben wij zwemkleding dat chloorbestendig is. Chloorbestendige zwemkleding is net ietsje sterker omdat er geen elastaan is verwerkt in de stof. Hierdoor komen er minder snel dunne plekken in uw zwemkleding en zal het langer meegaan. Wat ook handig is, is dat deze zwemkleding net iets hoger sluit, waardoor uw bandjes niet zullen afzakken. Want als we één ding niet willen tijdens het baantjes trekken is het wel zo’n irritant bandje dat steeds weer afzakt… Toch?!

Wastips om langer te kunnen genieten van uw badmode

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw badmode, moet u er natuurlijk wel een beetje lief voor zijn. Hoe u dat het beste kunt doen hebben wij uitgebreid voor u uitgelegd op onze website. Als u op de volgende link klikt, komt u automatisch op deze pagina met alle tips en tricks om uw swimwear zo lang mogelijk mooi te kunnen houden: Wastips

Vanaf december zal de nieuwste collectie badmode bij ons binnenkomen, dus wij hopen u snel te zien in onze winkel, of op onze webshop.

 

of