Menu

Badpakken

Badpakken 2018; dé nieuwe trend

Het badpak heeft jarenlang een ouderwets imago gehad, maar het damesbadpak is weer helemaal terug van weggeweest. Een lange tijd hebben de bikini’s de stranden gedomineerd maar het badpak wordt weer helemaal de nieuwe trend. Er komen steeds meer sexy badpakken. Ken je nog het baywatch badpak van Pamela Anderson? Diepe decolletés gaan we zeker terugzien en ook wordt er veel gebruik gemaakt van mesh; een zwarte, transparante stof.

De merken Seafolly en Calvin Klein Swimwear hebben een aantal van deze modieuze badpakken in hun assortiment. De stijlen van deze merken zijn voornamelijk basic en sportief, maar toch elegant. 

Badpakken kopen

Ga je toch liever voor het klassiekere badpak, dan hebben we daar natuurlijk ook genoeg keuze in.  We hebben een ruim assortiment aan badpakken van onder andere het merk Sunflair. Zij maken gebruik van rijke prints met een zeer goede kwaliteit en pasvorm. Van Manouxx zijn er dit seizoen veel marine-prints, tijdloos met een goede pasvorm.

Chloorbestendige badpakken

Wist je dat wanneer je veel in chloorwater zwemt je het beste een chloorbestendig zwempak kan dragen? Vaak zit er in normale kwaliteit zwempakken elastan. Dit kan niet goed tegen chloorwater en hierdoor zal het sneller kapotgaan. Je kent het wel; na een jaar pak je je badpak weer uit de kast, maar je komt erachter dat de rek er ineens helemaal uit is… Grote kans dat daar elastan in verwerkt zat. Het merk Tweka maakt al 100 jaar badpakken van 100% polyester. Dit materiaal kan veel beter tegen chloor en gaat dus langer mee. Let er wel op dat ook dit badkledingstuk niet het eeuwige leven zal hebben als u wekelijks zwemt.

Wil je nog extra tips over hoe je het beste uw badkleding kan wassen? Lees dan even het kopje ‘wastips’ door op onze website. Zo weet je precies hoe je je badkleding het beste kan behandelen zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft. 

of