Menu
Toon zoekfilters

Felina

Felina

Felina is een zeer bekend lingeriemerk met een bijzondere geschiedenis. Daarom gaan we even terug in de tijd en nemen we jullie mee in het verhaal van Felina.

In 1885 werd het geliefde merk Felina opgericht door een joods gezin in Duitsland. Het was een kleine onderneming met ongeveer tien werknemers. Het merk werd steeds groter en groter en werd een enorm succes in Duitsland. In de tijd van de Tweede Wereldoorlog moest het oprichtersgezin vluchten uit Duitsland en werd de onderneming overgenomen. Ondanks dat de vestigingen van Felina in de oorlog volledig zijn verwoest, kwam het merk economisch gezien redelijk goed uit de oorlog.

De oorlog heeft wereldwijd natuurlijk veel impact gehad en er veranderde veel. Dit pakte voor Felina alleen maar goed uit, want na de oorlog begon het merk steeds meer te groeien en kreeg het steeds meer naamsbekendheid. Eind jaren 50 wordt het merk zelfs in meer dan 50 landen verkocht.

Doordat het zo goed gaat met Felina, kan het merk zich aanpassen aan de behoeften van de consument. Felina gaat zich meer richten op de uitstraling van de lingerie en gaat zich vooral bezighouden met liefde en romantiek. Felina creeert voor de film Love Story de ‘Love Story-bh’ deze film heeft ervoor gezorgd dat Felina werd gezien als een verleidelijk lingeriemerk dat passie en liefde uitstraalt.

Felina bestaat nu meer dan 130 jaar en is nog altijd een groot succes. Felina probeert zich altijd zo goed mogelijk aan te passen aan ons vrouwen en staat bekend om de fantastische pasvorm van onder andere de Emotions serie, Choice & Rhapsody daarnaast hebben ze een uitstekende kwaliteit. Felina zorgt ervoor dat de bh’s comfortabel zitten, ook als je een grotere buste hebt.

Felina heeft een bijzondere geschiedenis, heeft veel moeilijkheden moeten doorstaan, heeft een enorme wilskracht en probeert zo goed mogelijk naar de behoeften van vrouwen te luisteren. De bh’s van Felina zitten heerlijk, passen perfect en hebben een vrouwelijke uitstraling.

Dát is de kracht van Felina.

of