Menu
Simone Perele Delice Balconette Spacer BH 12X343
Simone Perele Delice Balconette Spacer BH 12X343
Simone Perele Delice Balconette Spacer BH 12X343
Simone Perele Advies van Agnes

Delice Balconette Spacer-bh

€ 75,- *kies eerst uw maat & kleur

Deze Delice bh van Simone Pérèle is en licht voorgevormde bh met spacer cups. Dit houdt in dat de cups licht voorgevormd zijn en tevens lucht doorlatend zijn. Dit komt door de fijne verweving van Simplextricot. Dit fijne lichte materiaal zorgt ervoor dat de cups zich aan de vorm van de borsten aanpast. Dit creëert een mooi gevormde buste en geeft een heerlijk draagcomfort.

De Delice bh van Simone Pérèle bevat verstelbare schouderbandjes, die zijn voorzien van een luxe borduursel in de aanhechting naar de cups. Dit zelfde borduursel is tussen en onder de cups aangebracht. De cups en het achterpand van de Delice bh van Simone Pérèle zijn volledig glad. Daardoor is de Delice bh van Simone Pérèle goed te dragen onder gladde en/of aangesloten kleding.

Delice 12X343

Huid
Zwart
Ivoor
*kies eerst uw maat & kleur
Levering: tussen 5 tot 10 werkdagen
Over dit product

Bent u op zoek naar een mooie bh met 3D spacer cups van Simone Pérèle?

Dan is deze bh van Simone Pérèle uit de serie Delice wellicht geschikt voor u. Een fijne, sexy bh kan in een lingerielade zeker niet ontbreken. Deze Delice bh van Simone Pérèle is een zeer elegante bh die ook zeer comfortabel is in het dragen. Dankzij haar comfort en 3D spacer cups is deze bh geschikt voor zowel werk als privé.

Voordelen van de Delice bh van Simone Pérèle:

  •  3D spacer cups  
  •  Luxe uitstraling  
  •  Comfortabel én een mooi gevormde buste 
Persoonlijk advies?
Neem contact op voor een persoonlijke afspraak,
in onze winkel of bij u thuis!
Welkom...
Je bent van harte welkom in onze winkel in de Vughterstraat in Den Bosch. Je mag ons natuurlijk ook bellen voor advies of om een persoonlijke afspraak te maken.
Adres Vughterstraat 25
5211 EW 's Hertogenbosch
Telefoon 073-6128774
Stel uw vraag via Social Media: naar Instagram naar Facebook
of